dvdspelerDe meeste spelers moeten op een televisie worden aangesloten, maar er zijn er ook die een eigen lcd-scherm hebben, de zogenaamde draagbare dvd-spelers. Van de Nederlandse huishoudens had in 2006 78 procent een dvd-speler.

Read more: Dvd-speler

Televisie

Er bestaan drie gangbare soorten beeldschermtechnologieën: de lcd-televisie, de plasmatelevisie en de CRT- of beeldbuistelevisie. De lcd-televisie is betrekkelijk nieuw, de plasmatelevisie iets ouder (introductie op de consumentenmarkt rond 1995) en de CRT-televisie bestaat al langer (introductie in Nederland rond 1951).

Read more: Televisie

Broodmachine

Een broodmachine is een toestel dat volautomatisch brood bereidt. Het enige wat gedaan moet worden is de ingrediënten in de bakvorm doen, en het juiste programma kiezen. Na ongeveer drie uur is het brood klaar.

Read more: broodmachine

FrituurpanEen frituurpan, friteuse of frietketel is een apparaat waarin olie of vet wordt verhit om bepaalde gerechten te frituren zoals friet, frikandellen en kroketten ook wel snacks genoemd. De vereiste temperatuur loopt van ongeveer 180 tot 200 graden Celsius.

Read more: Frituurpan