EspressomachineEen espressomachine is een koffiezetapparaat waarmee espresso en andere op espresso gebaseerde koffie kan worden bereid. In een espressomachine wordt water tot ten minste 90°C verwarmd en bij een druk van ongeveer 900 kPa (9 bar) door 7-10 gram fijn gemalen koffiebonen geperst.

Read more: Espressomachine

BlenderEen blender, ook wel hakmolen genoemd, is een keukenapparaat dat kan mixen en pureren. De werking is vergelijkbaar met een staafmixer. Daarom kan als blender ook een staafmixer in combinatie met een speciaal daarvoor meegeleverde maatbeker worden gebruikt.

Read more: Blender

Kruimeldief

Een kruimeldief of kruimelzuiger is een kleine, oplaadbare stofzuiger, waarmee kruimels, stof en andere kleine stukjes afval in een huishouden kunnen worden opgeruimd. De kruimeldief werkt op een accu. Als het wordt opgeborgen in het bijgeleverde oplaadstation is het altijd klaar voor gebruik.

Read more: Kruimeldief

HaardrogerEen haardroger, ook föhn (naar de warme wind) of Fön (naar de fabrikant) genoemd, is een elektrisch huishoudelijk apparaat waarmee vochtig haar droog gemaakt kan worden. De haardroger bestaat uit gloeidraden en een ventilator.

Read more: Haardroger