Sola bestekset Lima 6 pers 32 delig

Het speciale hamerslag motief zorgt ervoor dat dit bestek een absolute blikvanger is op je tafel. Het past prima op een ruwe eiken tafel, maar ook heel goed op een modern gedekte tafel met een mooi wit linnen damasten tafellaken. Dit bestek past bij mensen met gevoel voor smaak en die in niets doorsnee zijn, maar trendsettend zijn in alles wat ze doen. Bijzonder en kwaliteit gaan hier hand in hand !

€ 75.00

Meerinformatie

Keuken Keukengerei Besteksets
Product
 


Boretti Reinigingset

1x Oven/Fry-Top reiniger BAC 40 flacon van 500ml.1x RVS Reinigera BAC 41 spuitbus van 300ml.1x Koelkast reiniger BAC 42 flacon van 500ml.

€ 29.95

Meerinformatie

Keuken Keukengerei Boretti Accessoires
Product
 

Sola Pearl pannenset 4 delig

Samenstelling Sola Pannenset PearlKookpan met deksel: inhoud 1,5 liter, diameter 16 cmKookpan met deksel: inhoud 2,5 liter, diameter 18 cmKookpan met deksel: inhoud 3,0 liter, diameter 20 cm

€ 99.95

Meerinformatie

Keuken Keukengerei Pannensets
Product
 Boretti Spiedo draaispit da vinci

Spiedo / Draaispit t.b.v. de Da Vinci en Da Vinci Top Outdoor Kitchen

€ 109.95

Meerinformatie

Keuken Keukengerei Boretti Accessoires
Product
 

Sola Ruby Triply pannenset 4 delig

Samenstelling Sola Pannenset Ruby triply Kookpan met deksel: inhoud 1,5 liter, diameter 16 cmKookpan met deksel: inhoud 2,5 liter, diameter 18 cmKookpan met deksel: inhoud 3,0 liter, diameter 20 cmSteelpan met deksel: inhoud 1,5 liter, diameter 16 cm

€ 112.00

Meerinformatie

Keuken Keukengerei Pannensets
Product
 


Boretti Spiedo draaispit

Spiedo / Draaispit t.b.v. de Robusto, Marciano en Marciano XL Outdoor Kitchen

€ 109.95

Meerinformatie

Keuken Keukengerei Boretti Accessoires
Product
 

Sola Pannenset Zuma 4 delig

Deze nieuw ontwikkelde pannenset is een waar pareltje binnen de Sola pannencollectie. Pannenset model Zuma is er één uit het topsegment van Sola. Het is een zwaardere kwaliteit met een luxe afwerking en uitgevoerd in de beste staalkwaliteit zilverwit edelstaal 18/10. Door de subtiel mat geborstelde body van de pan met hoogglans gepolijste deksel voorzien van een glazen kijkvenster, is dit een pannenset met een rijke uitstraling die gezien mag worden. Briljant en inventief is deze pannenset. Een goed voorbeeld waar mooi en praktisch hand in hand gaan. De pannenset is gemaakt van 18-10 edelstaal en heeft een capsule bodem wat hem geschikt maakt voor elke hittebron. Alle pannen zijn voor zien van een inhoudsaanduiding. De grepen zijn extra geisoleerd tegen contact warmte van de body van de pan. De grepen zijn aan de binnenkant voorzien van een silliconen vulling die warmte werend werkt en er ook voor zorgt dat de grepen na het afwassen lekvrij zijn . wel zo handig ! . Het glas in de hoogglans roestvrijstalen deksels geven een perfecte inkijk tijdens het koken en zijn voorzien van een handig afgiet mechanisme in de rand van de deksel, tesamen met de 2 silliconen pads op de deksel is het afgieten handig en veilig als nooit tevoren !. NB grepen die onder alle omstandigheden koud blijven bestaan niet, wees altijd voorzichtig en gebruik waar nodig een Sola pannenlap. Samenstelling Sola Pannenset Zuma:Kookpan met deksel: inhoud 1,5 liter, diameter 16 cmKookpan met deksel: inhoud 2,5 liter, diameter 18 cmKookpan met deksel: inhoud 3,0 liter, diameter 20 cmSteelpan met deksel: inhoud 1,5 liter, diameter 16 cm Kwaliteit Premium qualityMateriaal pan zilverwit edelstaal 18/10Materiaal bodem sandwichbodem (warmtegeleidend aluminium tussen 2 platen staal)Materiaal deksel glas/zilverwit edelstaal 18/10Vaatwasserbestendig JaWarmtebronnen elektrisch, keramisch, gas, inductie Garantie:10 jaar garantie op materiaal- en productiefouten.

€ 154.99

Meerinformatie

Keuken Keukengerei Pannensets
Product