Abena Abri Let Maxi 28 stuks

Abena Abri-Let Maxi rechthoekig inleverband voor extra absorptie

De Abri-Let Normal, Maxi en Superairlaid inlegverbanden hebben geen beschermzijde. Het rechthoekig gevormd inlegverband is daarom prima in te zetten als extra inlegger bij incontinentie. Het inlegverband is voorzien van een maximale ademende folie. Deze houdt de urine tegen, maar laat de warme lucht ontsnappen, waardoor de kans op huidirritatie minimaal is.

De binnenzijde van de Abena Abri-Let inleggers hebben een unieke TopDrylaag. Deze laag zorgt voor een snelle verspreiding van de urine over de hele mat en voelt droog aan. De absorberende mat is zo opgebouwd dat het vocht gelijkmatig wordt opgenomen. De bovenlaag van de Abri-Let Maxi bestaat uit een zachte nonwovenlaag die het vocht snel doorlaat.

Abena Abri-Let inleggers zijn voorzien van een Odeur Systeem, dat nare geurtjes helpt voorkomen. Abri-Let inlegverbanden hebben verder een ongekleurde binnenzijde, zijn dermatologisch getest en beschikken over het Nordic Ecolabel. Dit is hét milieukeurmerk van de Scandinavische landen. De grondstoffen komen uit duurzame FSC-gecertificeerde bosbouw.

Voordelen Abena Abri-Let Maxi:

 • Maximaal ademende folie laat de huid ademen en zorgt voor extra comfort
 • Snel en gemakkelijk te verschonen
 • Top-Drylaag voor een uniek droog gevoel
 • Odeur Systeem tegen nare geurtjes
 • Nordic Ecolabel
 • € 9.95

  Meerinformatie

  Hulpmiddelen Incontinentie Abena
  Product
   

  Linido Wandbeugel Ergogrip 50 cm

  Ondersteuning waar nodig

  De Linido Wandbeugel Ergogrip biedt een betrouwbare houvast en ondersteuning waar u die in huis nodig heeft. De ergonomische eigenschappen van de wandbeugel zorgen ervoor dat er zowel een grote als een kleine hand de beugel stevig kan vasthouden. Doordat de buis van de beugel 60 graden is gebogen in plaats van de traditionele 90 graden behouden de hand en pols zijn natuurlijke positie bij het vasthouden van de Linido Wandbeugel Ergogrip.

  De vrije ruimte tussen de buis van de muurbeugel en de wand heeft de hand voldoende bewegingsvrijheid, zo kunt u de beugel gemakkelijk vastpakken zonder dat uw vingers beknellen of schaven. De Wandbeugel Ergogrip heeft een maximale belasting van 150 kg en is gemaakt van een ijzersterke en waterdichte combinatie van metalen buis en kunststof afdekkappen. De beugel is te verkrijgen in 4 verschillende lengtes, namelijk; 30 cm, 40 cm, 50 cm en 60 cm.

  Eigenschappen Wandbeugel Ergogrip:

 • Ergonomische greep
 • Ononderbroken beugels uit één lengte
 • Voldoende bewegingsvrijheid voor de hand
 • Maximale belasting 150 kg
 • Eenvoudig te monteren
 • Ononderbroken beugels uit één lengte
 • Buiging van 60° op de uiteinden van de beugel
 • € 39.95

  Meerinformatie

  Hulpmiddelen Wandbeugels Linido
  Product
   

  Harley Booster Zitkussen 51 x 51 x 13 cm

  Het Harley Booster Zitkussen is een luxe alternatief voor andere vormen van stoelverhogers. Het Booster kussen plaatst u onder het bestaande kussen van de stoel om de hoogte met 10-13 cm te verhogen, afhankelijk van uw maat keuze. Bij het kussen ontvangt u standaard de hoes met ritssluiting, in de kleur zwart. Het Harley kussen is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam polyurethaanschuim.

  Specificaties Harley Booster Kussen:

  • Inclusief hoes
  • Verkrijgbaar in diverse maten
  • Verhoogt met 10 of 13 cm, afhankelijk van uw maat keuze

  € 54.95

  Meerinformatie

  Hulpmiddelen Kussens Harley
  Product
   

  Time Timer Pocket

  De Time Timer Pocket is de kleinste Time Timer, waardoor deze geschikt is voor individueel gebruik.

  Door het kleine formaat is de Time Timer gemakkelijk mee te nemen en overal te gebruiken. Het doorzichtige beschermdeksel kan worden opengeklapt en dient als standaard voor de Timer. De Time Timer Pocket heeft een geruisloze werking en een optioneel eindsignaal (aan/uit). Werkt op 1 AA alkaline batterij, welke niet bijgeleverd wordt. Afmeting: 7,5×7,5 cm

  Hoe werkt de Time Timer?

  Om de Time Timer aan te zetten beweeg je de rode schijf naar de gewenste tijd (tot 60 min. instelbaar). De rode schijf verdwijnt wanneer de tijd verstrijkt, totdat de rode schijf geheel verdwenen is. De rode schijf kan heen en weer bewogen worden zonder dat het mechanisme beschadigd wordt, maar uiteraard verlengt voorzichtige behandeling de levensduur van de Time Timer.

  Gebruik de Time Timer om:

  • Efficiënt gebruik van tijd te bevorderen
  • Het begrip tijd te leren
  • Aan te moedigen tot zelfstandigheid
  • Tijd beter te leren beheren
  • Verstreken tijd te zien in een geluidsgevoelige omgeving

  € 45.40

  Meerinformatie

  Hulpmiddelen Therapie Ondersteuning Time Timer
  Product
   

  Pill Popper

  De Schine Pill Popper is het hulpmiddel voor het uitdrukken van pillen. Met de Pill Popper kunnen pillen gemakkelijk en snel uit de blisterverpakking worden gedrukt. De transparante buis aan de onderkant van de Pill Popper helpt bij het verdelen en het bij elkaar houden van de pillen. Door middel van de roterende plaat kan de Pill Popper worden ingesteld voor grote of kleine pillen.

  Schine Pill Popper is vaatwasmachinebestendig tot 84 graden en kan worden gereinigd met alcohol gebaseerde schoonmaakmiddelen.

  Pill popper

  Door het zachte flexibele rode kunststof kussentje worden de pillen voorzichtig uit de blisterverpakking gedrukt. De kans op het beschadigen/breken van de pillen is hierdoor minimaal.
  De transparante buis helpt bij het verdelen en het bij elkaar houden van de pillen. Door het eindstuk van de buis onder een medicijndoosje te houden kunnen de pillen gemakkelijk verdeeld worden in de verschillende vakjes van het medicijndoosje. Tevens kan de transparante buis losgekoppeld worden van de Pill Popper.
  Door middel van de draaibare plaat kan de Pill Popper worden ingesteld voor zowel kleine als grote pillen. De kleine uitsparing heeft een diameter van 10 mm en de grote uitsparing een diameter van 18 mm.
  De Pill Popper heeft een ergonomisch gevormde handgreep, waardoor deze zeer geschikt is voor mensen die last hebben van hun handen of minder kracht hebben in hun hand.

  Aan de onderkant van de Pill Popper zit een uitlekgat waardoor bij het schoonmaken geen water achterblijft in de Pill Popper. De pil uitdrukhulp is geschikt voor de vaatwasser tot een maximale temperatuur van 84oC.

  Naast het uitlekgat zit een extra uitsparing. Door middel van deze uitsparing kan de pil uitdrukhulp gemakkelijk worden opgehangen, bijvoorbeeld door middel van een touwtje.

  Door het moderne en ergonomische design is de Pill Popper hét pil uitdrukhulpmiddel van de Benelux.

  € 19.95

  Meerinformatie

  Hulpmiddelen Medische Hulpmiddelen Schine
  Product
   

  Incontinentie Tailleslip Dames Zwart 38 40

  Under Wunder Moderne Incontinentie Tailleslip

  Het is voor veel mensen een obstakel om de traditioneel ogende incontinentieproducten te dragen. Zeker wanneer zij zich vaker in openbare ruimtes omkleden. Als resultaat hiervan lopen er veel mensen rond die incontinent zijn, maar geen gebruik maken van de juiste producten. Het Under Wunder incontinentie ondergoed biedt voor ieder die incontinent is een zeer discrete oplossing.

  Deze Incontinentie Tailleslip voor dames ziet eruit als een normale tailleslip. Zo valt het in openbare ruimtes, zoals een gezamenlijke kleedkamer, niet op dat u een incontinentieslip aanheeft. Dit draagt bij aan een vertrouwd en zelfverzekerd gevoel.

  Absortptievermogen Incontinentie Tailleslip Dames

  Het absorptievermogen van deze heupslip is gemiddeld 125 ml in een tijdsbestek van 4 uur. Deze slip is dus ideaal voor het opvangen van scheutjes en druppels urine.Het materiaal van de Incontinentie Tailleslip bestaat voor 95% uit katoen en voor 5% uit Elastaan.

  Let op: Incontinentie Tailleslips kunnen niet geruild of geretourneerd worden i.v.m. hygiëne.

  € 19.95

  Meerinformatie

  Hulpmiddelen Incontinentie Under Wunder
  Product
   

  Etac Safe Wandbeugel RVS neerklapbaar 85 cm

  Deze stijlvolle neerklapbare wandbeugels biedt ondersteuning rondom het toilet. Wanneer men de beugel niet gebruikt of tijdens transfers kan de beugel opgeklapt worden.

  De Safe wandbeugels zijn volledig uitgevoerd in hoogglans gepolijste RVS en niet gevoelig voor beschadiging. Het gebruikte materiaal betreft een chroom nikkel staal. Vanwege de hoge corrosie bestendigheid is het materiaal bijzonder geschikt voor gebruik in de badkamer en het toilet.

  Verkrijgbaar in 60 en 85 cm.
  Belastbaarheid tot 150 kg.

  € 314.95

  Meerinformatie

  Hulpmiddelen Badkamer Etac
  Product
   

  Norco Therapiebal 85cm

  Gekleurde Norco therapieballens zijn ideaal voor zowel kinderen als volwassenen. Onder andere te gebruiken voor balanstraining en revalidatieoefeningen. Gemaakt van sterk nylon met een anti-slip laag. Bij beschadiging zullen deze ballen langzaam leeglopen. Te reinigen met lauw water met een desinfectance of zeep. Pomp en instructiekaart bijgesloten. Maximaal belastbaar gewicht 454 kg. Aanbevolen maatvoering bij zittend gebruik: Lengte gebruiker mtr: Bal maat: 1.40 - 1.52 45cm 1.55 - 1.68 55cm 1.70 - 1.80 65cm 1.83 - 1.91 75cm 1.91 - 2.03 85cm 2.03 en langer 95cm

  € 56.95

  Meerinformatie

  Hulpmiddelen Therapie Ondersteuning Norco
  Product
   

  Fysic FM 9710WT Senioren Klaptelefoon Wit

  De Fysic FM-9710WT is een handige klaptelefoon, speciaal ontwikkeld voor senioren. Doordat de telefoon inklapbaar is is deze makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld de tas of broekzak. De witte FM-9710WT is een eenvoudige telefoon die alle eiegenschappen bevat die u van een telefoon verwacht, zonder alle onnodige toeters en bellen. Dit zorgt ervoor dat de klaptelefoon gebruiksvriendelijk is en makkelijk te hanteren is voor senioren.

  SOS-noodknop & Grote toetsen

  De Fysic FM-9710WT is voorzien van een SOS-noodknop aan de achterkant van de gsm. Deze noodknop geeft u de mogelijkheid om 5 contactpersonen te koppelen. Wanneer de noodknop wordt ingedrukt wordt de eerste contactpersoon gebeld en ontvangt deze een SMS met een noodbericht. Wanneer de eerste contactpersoon de oproep niet aanneemt wordt automatisch de volgende contactpersoon gecontacteerd. Zo is er een zeer grote kans dat uw noodoproep altijd door iemand beantwoordt wordt. 

  De Fysic FM-9710WT heeft verder ook nog extra grote toetsen, cijfers en letters. Dit maakt het lezen van het gebruik van toetsenbord en het lezen van het heldere kleurendisplay een stuk gebruiksvriendelijker. Het menu van de telefoon is makkelijk navigeerbaar en dus uiterst geschikt voor senioren. Tussen de toetsen bevindt extra ruimte zodat er minder kans is dat u de verkeerde toets aanslaat. U kunt ook gebruikmaken van drie snelkeuzetoetsen. Bij het indrukken van een sneltoets belt u direct naar het telefoonnummer dat u hiervoor heeft ingesteld. Zo kunt u de meest gebruikte telefoonnummers, bijvoorbeeld een zoon/dochter of familielid, direct koppelen aan deze sneltoetsen en snel bereiken. Verder heeft de telefoon nog handige functies zoals een aganda en alarm. De telefoon is dus zeer handig voor bijvoorbeeld senioren die moeite hebben met de ingewikkelde technologie die tegenwoordig bij het telefoneren komt kijken of voor mensen die moeite hebben met lezen van kleine letters en cijfers.

  Hoortoestel geschikt

  De Fysic FM-9710WT is ook te gebruiken met hoortoestellen. Zo kunt u de telefoon ook bij eventuele slechthorigheid prettig blijven gebruiken.

  De Fysic FM-9250 wordt geleverd inclusief laadstation& Nederlandse- en Franstalige handleiding.

  Eigenschappen Fysic FM-9250

  • SOS Noodknop
  • Grote toetsen
  • Grote cijfer- en letterweergave
  • Camera (1.3 megapixel)
  • Geschikt voor hoortoestellen
  • 3 snelkeuzetoetsen
  • Inclusief laadstation
  • Ingebouwde zaklamp
  • Trilfunctie
  • Sim-lock vrij
  • Geheugenkaartaansluiting
  • Geschikt voor 2G
  • Micro USB adapter
  • Inklapbaar model
  • Eenvoudig extra groot menu

  Technische specificaties

  • Dual band 900 / 1800Mhz
  • Spreektijd 4 uur / Stand-by 180 uur
  • Telefoonboek voor 250 geheugens
  • Bluetooth
  • SMS en radio functie
  • Handenvrij telefoneren
  • Instelbaar gespreks- en belvolume
  • Kleurenscherm 2.4" / 6,1 cm

  € 88.95

  Meerinformatie

  Hulpmiddelen Vrije Tijd Hobby Fysic
  Product
   

  Nutridrink Creme Bosvruchten 4x125gr

  Nutridrink Creme Bosvruchten smaak

  Het kan soms lastig zijn om voldoende te eten, zeker als we ouder worden, ziek zijn of een operatie hebben ondergaan. Terwijl goede voeding juist dan extra belangrijk is. Als u via uw gewone voeding onvoldoende voedingsstoffen binnenkrijgt, dan kunt u uw voeding aanvullen met een medische dieetvoeding, zoals Nutridrink Creme.

  Nutridrink Crème is een verdikte, kant-en-klare dieetvoeding die als toetje gebruikt kan worden. Het levert eiwitten, energie en vitamines en mineralen om mogelijke tekorten aan te vullen. Op die manier draagt het bij aan de verbetering van uw voedingstoestand. Nutridrink Crème is glutenvrij. Bevat melk. Nutridrink Crème is een dieetvoeding voor medisch gebruik.

  Voordelen:

  • • Nutridrink Crème levert extra energie.
  • • Nutridrink Crème is glutenvrij.
  • • Verkrijgbaar in verschillende smaken.

  Smaken:

  • • Banaan
  • • Bosvruchten
  • • Chocolade
  • • Vanille

  Als u varieert met deze smaken, lukt het u beter om elke dag de aanbevolen hoeveelheid drinkvoeding te drinken. Uw smaakvoorkeur kan door uw ziekte of behandeling veranderen. Probeer daarom ook de smaken die voor u minder voor de hand liggen.

  Gebruiksadvies Nutridrink Crème:

  Als u geen specifieke aanwijzingen voor gebruik krijgt, kunt u het algemene gebruiksadvies volgen: vul gedurende 3 maanden uw voeding aan met 1-3 cups Nutridrink Crème per dag. Gebruik 7-10 cups per dag als u het gebruikt als volledige voeding.

  € 8.06

  Meerinformatie

  Hulpmiddelen Eten Drinken Nutricia
  Product
   

  Antislip Eetkamer set Lichtblauw

  Antislip eetkamer set bestaande uit 6 placemats en 6 onderzetters gemaakt van milieuvriendelijk antislip materiaal. Het houdt voorwerpen stevig op z'n plek, is eenvoudig en zacht in gebruiken en beschermt oppervlakken tegen krassen en overige schade.

  Eigenschappen Antislip Eetkamer set:

 • Milieuvriendelijk
 • Veilig te gebruiken op alle oppervlakken
 • Brandvertragend
 • Makkelijk in de gewenste afmeting te knippen, rafelt niet
 • UV bestendig
 • Antislip materiaal blijft effectief zelfs als het nat wordt
 • Biologisch afbreekbaar
 • Hygiënisch en eenvoudig te reinigen
 • Machinewasbaar op 40°C
 • Rubber- en latexvrij
 • Vrij van nare geurtjes en giftige chemicaliën of gassen
 • Specificaties Antislip Eetkamer set:

 • Inhoud set: 6 placemats en 6 onderzetters
 • Afmeting placemats: 40 x 30 cm
 • Diameter onderzetter: 10 cm
 • € 21.95

  Meerinformatie

  Hulpmiddelen Huishouden StayPut
  Product
   

  Oxo maatbeker 500 ml Medium

  Oxo maatbeker met maatvoering aan de buitenkant. Voorzien van het unieke systeem zodat men van bovenaf de maatvoering kan aflezen. Verkrijgbaar in 3 maten.

  € 14.95

  Meerinformatie

  Hulpmiddelen Keuken Able2
  Product
   

  Hugo Wandelstok Offset Grijs

  De Hugo Wandelstok is een schokabsorberende lichtgewicht wandelstok

  De Hugo Wandelstok Offset beschikt over een gebogen bovenstuk en een soft-top ergonomisch handvat die de schokken tijdens het lopen opvangt. Dit handvat is dankzij de ergonomische eigenschappen zeer comfortabel en dit maakt het een ideale wandelstok voor langdurig gebruik. Zo blijven korte- en lange wandelingen plezierig. De Hugo Wandelstok is in hoogte verstelbaar en verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

  Extra voordelen Hugo Wandelstok

  De Hugo Wandelstok beschikt over extra voordelen. Zo is stok vervaardigd uit geanodiseerd aluminium, dit maakt het een zeer lichtgewicht wandelstok. De Hugo Wandelstok beschikt verder over een breed uitlopende rubber dop met 'Ultra-Grip Edge' die schokken uitermate goed absorbeert en zorgt voor extra stabiliteit en grip. Het polsbandje van de Hugo Wandelstok beschikt over een polsbandje met reflecterend gedeelte voor extra veiligheid in het donker.

  € 24.95

  Meerinformatie

  Hulpmiddelen Wandelstokken Hugo
  Product
   

  Lombacross Activity Rugbrace 21 cm Zwart 63 74 cm

  Versterkte lendegordel met lichaamscorrectie

  De Lombacross Acitivity is een hoogwaardige rugbrace en de ideale ondersteuning bij acute en subacute rugpijn, heupjicht, immobiliteit en na een medische ingreep. Door de anatomische vorm, de baleinen aan de achterkant en het luchtdoorlatend weefsel Combitex® is dit een comfortabele brace die geschikt is om permanent te dragen. De handlus waarover de Lombacross beschikt maakt het voor de gebruiker nog makkelijker om de brace aan te trekken.

  Werking:

  • • Bij hevige rugpijn, ischias of operatie aan de wervelkolom.
  • • Verdeelt de werveldruk en verlicht de pijn.
  • • Corrigeert een holle rug.
  • • Stabiliseert de rug tijdens bewegingen.
  • • Verruimt de holtes tussen de wervels.
  • • Je kunt eerder je normale activiteiten hervatten.

  Eigenschappen:

  • • Aan het lichaam aangepaste snit voor een groter comfort.
  • • Luchtdoorlatend, elastisch Combitex 2Ò weefsel.
  • • Geoptimaliseerd comfort voor de rug dankzij een combinatie van velours en schuim.
  • • Gekruiste weefselbanden.
  • • Stijve, aan het lichaam aangepaste baleinen aan de achterkant.
  • • Extra banden voor aanpassing van het rugsteunniveau.
  • • Lus om het plaatsen van het product te vergemakkelijken.
   • Indicaties:

    • • Acute en Subacute lumbalgie.
    • • Heupjicht.
    • • Immobiliteit.
    • • Steun aan de lende na medisch ingrijpen.

    Samenstelling:

    • 29% Polyamide
    • 29% Polyester
    • 24% Viscose
    • 18% Elastan

    Kleur:

    • Wit
    • Beige
    • Zwart

    € 84.50

    Meerinformatie

    Hulpmiddelen Therapie Ondersteuning Thuasne
  Product
   

  MSF Comfortschoen Diana Beige Vrouw Maat 37

  Sportief model comfortschoen voor dames. Voorzien van licht glimmende stof. Inclusief klittenbandsluiting. Verkrijgbaar in zwart en bruin.

  € 99.95

  Meerinformatie

  Hulpmiddelen Slaapkamer MSF
  Product
   

  Incontinentie Tailleslip Dames Wit 42 44

  Under Wunder Moderne Incontinentie Tailleslip

  Het is voor veel mensen een obstakel om de traditioneel ogende incontinentieproducten te dragen. Zeker wanneer zij zich vaker in openbare ruimtes omkleden. Als resultaat hiervan lopen er veel mensen rond die incontinent zijn, maar geen gebruik maken van de juiste producten. Het Under Wunder incontinentie ondergoed biedt voor ieder die incontinent is een zeer discrete oplossing.

  Deze Incontinentie Tailleslip voor dames ziet eruit als een normale tailleslip. Zo valt het in openbare ruimtes, zoals een gezamenlijke kleedkamer, niet op dat u een incontinentieslip aanheeft. Dit draagt bij aan een vertrouwd en zelfverzekerd gevoel.

  Absortptievermogen Incontinentie Tailleslip Dames

  Het absorptievermogen van deze heupslip is gemiddeld 125 ml in een tijdsbestek van 4 uur. Deze slip is dus ideaal voor het opvangen van scheutjes en druppels urine.Het materiaal van de Incontinentie Tailleslip bestaat voor 95% uit katoen en voor 5% uit Elastaan.

  Let op: Incontinentie Tailleslips kunnen niet geruild of geretourneerd worden i.v.m. hygiëne.

  € 19.95

  Meerinformatie

  Hulpmiddelen Incontinentie Under Wunder
  Product
   

  Harley Designer Economy Zitkussen 40 x 40 x 10 cm

  Het Harley Designer Economy Zitkussen is een zitkussen met een uitzonderlijke prijs-kwaliteit verhouding. Het Harley Designer Economy Zitkussen bestaat uit een basis van hoogwaardig polyurethaan foam en een toplaag van visco elastich foam. Dit zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling en zitcomfort. Het Harley Designer Economy Zitkussen is voorzien van een waterdichte ademende nylon Harley Dartex hoes: inclusief rits, kleur zwart, waterafstotend, ademend, was- en drogerbestendig, multi-stretch, nylon. Specificaties Harley Designer Economy Zitkussen: Verkrijgbaar in verschillende maten Max. gebruikersgewicht 115 kg Risicogroep Decubitus: Gemiddeld

  € 44.95

  Meerinformatie

  Hulpmiddelen Kussens Harley
  Product
   

  Splash Rolstoel Poncho

  De Splash Rolstoel Poncho voor optimale bescherming tegen neerslag en wind. Voor extra comfort in uw rolstoel. 100% waterdicht. Makkelijk aan te trekken over uw hoofd. De Splash Rolstoel Poncho is voorzien van openingen voor de handvatten aan de achterzijde. De bandjes aan de onderkant van de poncho kunnen aan de rolstoel worden vastgemaakt en voorkomen het opkrullen van de poncho. De Splash Rolstoel Poncho is verkrijgbaar in een ongevoerde versie en in een deluxe versie. De deluxe versie is voorzien van een zachte katoenen binnenvoering met blauwe ruit, voor extra warmte en comfort.

  Specificaties Splash Rolstoel Poncho:

  • Lengte voorzijde 100 cm
  • Lengte achterzijde 64 cm
  • Materiaal Buitenlaag 30% polyester en 70% PVC

  € 49.95

  Meerinformatie

  Hulpmiddelen Mobiliteit Splash
  Product
   

  Harley Proform Ultra Zitkussen Coccyx

  Het Harley Proform Ultra Zitkussen Coccyx is een comfortabel zitkussen. Het hoogwaardige foam van het Proform Ultra Zitkussen Coccyx heeft een eierdopstructuur die zorgt voor een goede luchtcirculatie. De coccyx uitsparing is uitermate geschikt voor stuitproblemen. Het kussen is geschikt voor een groot aantal situaties, zoals verhoging van een leunstoel of in een rolstoel. Het zitkussen werkt drukverlagend en wordt geleverd inclusief luxe faux suède hoes (Suedette hoes), inclusief ritssluiting. De luxe hoes is gemaakt van 100% polyester en is wasbaar.

  Specificaties Harley Proform Ultra Zitkussen Coccyx:

  • Afmeting: B 43 x L 43 x H 10 cm
  • Maximaal gebruikersgewicht: 130 kg
  • Risicogroep Decubitus: laag

  € 34.95

  Meerinformatie

  Hulpmiddelen Kussens Harley
  Product
   

  Abena Abri Form M3 22 stuks

  Abena Abri-Form M3 incontinentieslip voor zeer zwaar urineverlies

  De Abena Abri-Form M3 absorberende incontinentieslips zijn anatomisch gevormde inleggers speciaal voor mensen met zeer zwaar urineverlies. De slips zijn voorzien van een maximaal ademende Airplus folie. Deze houdt de urine tegen, maar laat de warme lucht ontsnappen. Hierdoor gaat de incontinentieslip bij gebruik niet broeien en is de kans op huidirritatie minimaal.De binnenzijde van de Abri-Form incontinentieslip heeft een unieke TopDrylaag. De TopDrylaag zorgt voor een snelle verspreiding van de urine en voelt ten allen tijden droog aan.

  De Abri-Form incontinentieslips hebben elastische en hersluitbare tapes die zorgen voor een perfecte aansluiting aan het lichaam. De incontinentie inleggers hebben een speciale zachte nonwoven bovenlaag. De inlegger voelt hierdoor super zacht aan. Aan de binnenzijde van de Abri-Form producten zitten anatomisch gevormde, opstaande en urine-afstotende anti-lekrandjes. Deze zorgen voor extra bescherming tegen lekkage.

  Het Odeursysteem, waar de incontinentieslips over beschikken, absorbeert de urine en voorkomt zo nare luchtjes. SAP-korrels in de Abri-Form incontinentiebroekjes zorgen ervoor dat urine snel wordt omgezet in gel. Dit voorkomt eventuele lekkages, beschermt de huid en zorgt voor een zelfverzekerd gevoel in elke situatie. De SAP-korrels dragen ook bij aan het Odeursysteem, omdat de SAP-korrels de ammoniak, die in urine zit, neutraliseren. De Abri-Form incontinentieslips zijn aan de buitenzijde zelfs nog voorzien van een unieke urine-verzadigingsindicator. De lijnen en blokjes verkleuren als het product verzadigd raakt. Dit is zeer handig bij het verschonen.

  Abri-Form absorberende incontinentieslips hebben een ongekleurde binnenzijde, zijn dermatologisch getest en beschikken over het Nordic Ecolabel. Dit is hét milieukeurmerk van de Scandinavische landen. De grondstoffen komen uit duurzame FSC-gecertificeerde bosbouw.

  Voordelen Abena Abri-Form M3:

 • Maximaal ademende folie
 • TopDrylaag
 • Elastische en hersluitbare tapes
 • Opstaande anti-lekrandjes
 • Nonwoven bovenlaag
 • Odeursysteem
 • Nieuwe generatie SAP-korrels
 • Urine-verzadigingsindicator
 • Nordic Ecolabel
 • € 19.95

  Meerinformatie

  Hulpmiddelen Incontinentie Abena
  Product
   

  Aquatec Orca Badlift

  De Aquatec Orca Badlift vergemakkelijkt het baden

  Zoekt u een praktische oplossing om veilig en comfortabel te kunnen baden in uw bestaande bad? Dan is de Aquatec Orca Badlift de perfecte oplossing. De Badlift is eenvoudig te installeren en werkt op basis van een Lithium-Ion accu. De Aquatec Orca Badlift beweegt met één druk op de knop soepel en stabiel naar beneden en naar boven. Verder is de rugleuning nog tot 40 graden instelbaar zodat u een aangename badpositie kunt innemen.

  Door het stabiele, robuuste frame met versterkt schaarmechanisme heeft de Aquatec Orca Badlift een lange levensduur. Door dit sterke frame is de Badlift belastbaar tot 140 kg. De bekleding van de Aquatec Orca Badlift is afneembaar en is wasmachinebestendig . Ook is de Badlift opvouwbaar in 2 delen zodat u deze kunt opbergen wanneer nodig.

  Aquatec Orca Badlift beste in zijn klassen

  Het aandrijfsysteem van de Aquatec Orca Badlift is een van de meest krachtigste en stilste in zijn klassen. Verder is het aandrijfsysteem onderhoudsvrij en is het frame van de Badlift eenvoudig en snel te reinigen door de gladde afwerking. De handbediening van de Aquatec Orca is ergonomisch ontworpen, waterdicht, ligt stevig in de hand en blijft ook nog drijven.

  Aquatec Orca Badlift Specificaties:

  Onder Extra Informatie onderstaande vindt u alle specificaties van de Aquatec Orca Badlift.De zitbreedte (37,5 cm) betreft de zitbreedte zonder zijflappen. De zitbreedte met zijflappen is 71,5 cm. De aangegeven zithoogte (42 cm) is de maximale zithoogte, de minimale zithoogte is 6 cm. De totale diepte van de Badlift is 65 cm met de rugleuning rechtop, de totale diepte met de rugleuning op 40° is 92 cm.

  € 495.00

  Meerinformatie

  Hulpmiddelen Badkamer Invacare
  Product
   

  Handtrainer gelballen soft, blauw

  Variabele weerstand voor training van de hand, vingers, en onderarm. U traint met deze ballen voor een krachtigere greep, betere behendigheid en vingersterkte. De vier kleuren duiden het weerstandsniveau aan. Ook gebruikt voor koude en warmte-therapie. Inclusief gebruiksaanwijzing met diverse oefeningen.

  € 4.95

  Meerinformatie

  Hulpmiddelen Therapie Ondersteuning Able2
  Product
   

  Harley Stuitkussen Coccyx 11°

  Het Harley Stuitkussen zorgt voor optimaal zitcomfort. Het Harley Stuitkussen heeft een hoek van 11 graden en zorgt dat het bekken in de juiste positie kantelt. De ruggengraat blijft in een natuurlijke houding staan waardoor pijn in de onderrug en benen aanzienlijk wordt vermindert. Ook heeft het Harley Stuitkussen een Coccyx (staartbeen) uitsparing aan de achterzijde, die verlichting geeft bij een pijnlijk stuitje. Het Harley Stuitkussen is gemaakt van polyurethaan schuim. Het Harley Stuitkussen is verkrijgbaar met of zonder bevestigingsband. Specificaties Harley Stuitkussen: Afmeting B 36 x L 36 x H 10 cm Met Coccyx uitsparing Met of zonder bevestigingsband

  € 24.95

  Meerinformatie

  Hulpmiddelen Kussens Harley
  Product
   

  Easy Slide Easy Off XL

  Arions Easy+ biedt de oplossing voor het aan- én uittrekken van therapeutische elastische kousen met een open teenstuk. Voor zorgverleners en zorgvragers een onmisbaar hulpmiddel. De Easy+ verlaagt de drempel van het dragen van therapeutische elastische kousen. Met het product kan de zorgvrager de kousen zelfs zelfstandig aan- en uit trekken. Dit spaart tijd en kosten voor het dagelijks inhuren van een zorgverlener.

  Productvoordelen Easy+

  Reductie fysieke belasting voor de zorgvrager en -gever door glad materiaal
  Lagere drempel voor het dragen van therapeutische elastische kousen
  Toename zelfstandigheid van de zorgvrager
  Elastische kousen behouden langer hun therapeutische druk
  Eenvoudig in gebruik
  Spaart tijd en kosten
  Lange levensduur
  Makkelijk mee te nemen

  Wij raden u aan om de speciaal ontwikkelde handschoenen van Sigvaris te kopen als hulpmiddel bij het aantrekken van uw steunkousen. Het gebruik van speciale rubber handschoenen zorgt voor een aanzienlijke reductie van de fysieke belasting van handen, vingers en polsen bij het aan- en uittrekken van therapeutische elastische kousen. De handschoenen zorgen voor een optimale grip, waardoor de kous makkelijker over het been of de arm geschoven kan worden, zonder aan de kous te trekken. Deze wijze van aan- en uittrekken draagt bij aan het behoud van de juiste druk van de kousen. Daarnaast beschermen handschoenen de kous tegen mogelijke beschadiging door nagels en sierraden.

  € 31.95

  Meerinformatie

  Hulpmiddelen Slaapkamer Arion
  Product
   

  Antislip Potopener Display 25 stuks Geel

  Anti-slip potopeners zijn handig voor het openen van potten in verschillende maten. De geribbelde bolle buitenkant voelt zacht en flexibel aan en geeft een uitstekende grip aan de palm van de hand, duim en vingers bij het openen van de pot. Gecombineerd met een anti-slip mat onder de pot ook eenhandig te gebruiken. Display 25 stuks.

  € 159.95

  Meerinformatie

  Hulpmiddelen Keuken Tenura
  Product